Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Secret Key Pamatovat si mne
Toto je volitelný nadpis fora pro sekci připomínky.
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: Vydávání povolenek

Vydávání povolenek 8 roků 2 měsíců ago #87

• Mape27
  • Nováček
  • Obdržená poděkování 1
Dobrý den,
měl bych poněkud zásadní připomínku ohledně výdeje povolenek.
Myslím si, že udělat termín výdeje povolenek, placení členských příspěvků a podobně pouze 1x týdně na dvě hodiny, je při naší členské základně opravdu mimo. Navíc je toto korunováno dnem. Středa je Vážení kolegové den pro některé poměrně nedosažitelný z různých důvodů.
Dle zkušenosti, budu mluvit za velkou část členů, když si myslím, že by se vydávání povolenek mělo konat ve více dnech na delší časový úsek. Dlouhé fronty s čekací dobou by měly zůstat minulostí.
Petrův zdar, Martin Petráš
The administrator has disabled public write access.
Následující uživatel poděkoval: piloun

Vydávání povolenek 8 roků 2 měsíců zpět #88

• piloun
  • Nováček
  • Obdržená poděkování 1
Jj s tím se dá pouze souhlasit. Dvě hodiny je čirý nesmysl pro tak velkou základnu členů. Proč se všechno jen zhoršuje?!....

Vydávání povolenek 8 roků 2 měsíců zpět #89

• nacelnik
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 3
Dobrý den, nemyslím ze se vše zhoršuje. Bohužel každý tráví mnoho času v práci. I Libor který povolenky vydává . Otázka proč středa a proč jen dvě hodiny je otázka na nej. Dobu výdeje si určuje on, dle jeho volného času. Vyridim mu vaše připomínky J.Schon

Vydávání povolenek 8 roků 2 měsíců zpět #90

• Libor
  • Administrator
Dobrý den,
pan hospodář už nastínil problematiku. My všichni to děláme ve svém soukromém volnu. Stejně jako Vy chodíme do práce. Dokud jsem chodil do školy, bylo více času a měl jsem dva výdejní dny. Ukázalo se, že po odražení náporu lidí, tam pak jen sedím a nemám co dělat. Nyní mám stále méně času a proto jsem zvolil dvě hodiny týdně. Středu jsem zvolil proto, že hodně lidí mě připomínkovalo proč to není v úřední den a hodiny jako to bývalo.
Nemyslím si, že je vše horší. Horší je spíše to, že nás je na to míň a míň. To myslím hlavně brigády. Když si vzpomenu dříve, tak výdej trval o dost déle a fronty byly větší. Navíc by i přispělo, kdyby lidé chodili pro všechno najednou a ne po částech...

Vydávání povolenek 8 roků 2 měsíců zpět #91

• piloun
  • Nováček
  • Obdržená poděkování 1
Zdravím. Myslím že tohle je pouze alibismus. Prostě bud to chci dělat a nebo to dělám z donucení a to potom nechápu. Lidi určitě nezajímá že chodíte do práce, to chodíme všichni. Dříve to fungovalo tak proč né teď. Asi se bude muset něco změnit. ruku na srdce, 2 hodiny jsou u tohoto počtu členů směšné... Nechci tu kritizovat práci členů spolku ale tohle je z mého pohledu asi to nejsložitější období a asi, jak to vypadá, to nemůže být pouze na jednom člověku když na to nemá čas. To opravdu členy moc nezajímá... Chtějí svojí povolenku a většina určitě co nejdříve... A negativní ohlasy jsou od více členů....

Vydávání povolenek 8 roků 2 měsíců zpět #92

• Libor
  • Administrator
Není to alibismus, je to zkušenost. Kolikrát začínám o 10-30 min dřív, odrazí to hlavní nápor, lidi čekají kolikrát už od dvou. I když budu mít výdejní dobu 5 hodin lidi přijdou na začátek a bude fronta tak jako tak. To je naše zkušenost.
Jeden rok jsem to měl tuším 3 hodiny v pátek a 2 v neděli. V neděli nebylo co dělat a v pátek hodinu a půl nápor a pak jsem koukal z okna. Za mě konec diskuze.
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.120 sekund