Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Secret Key Pamatovat si mne
Toto je volitelný nadpis fora pro sekci připomínky.
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: Vydávání povolenek

Vydávání povolenek 8 roků 2 měsíců ago #93

• piloun
  • Nováček
  • Obdržená poděkování 1
:-) JENOM DODÁM NA UKONČENÍ ŽE JE JASNÉ ŽE V NEDĚLI ASI NIKDO NEPŘÍJDE, Z MÉ ZKUŠENOSTI SE CHODÍ PRO POVOLENKY HLAVNĚ V TÝDNU :-)
The administrator has disabled public write access.

Vydávání povolenek 8 roků 2 měsíců zpět #94

• Libor
  • Administrator
Také jen dodám, že hodně lidí si stěžovalo, že v týdnu nemůže.

Vydávání povolenek 8 roků 2 měsíců zpět #95

• Mape27
  • Nováček
  • Obdržená poděkování 1
Fórum tu je, aby sloužilo především k diskuzi, jinak nemá cenu... Znám několik lidí, kteří si chtěli zaplatit poplatky, ale půl hodiny před koncem už tam nikdo neseděl. Je jasné, že více lidí přijde na začátku určené doby, ale to, že někdo může až ke konci také nikoho nezajímá. Chápu, že většina nedělá jen tohle. Pak ale lze uvažovat nad otázkou, proč to nedělá někdo, kdo by měl více času? Proč se tato záležitost tedy nepřenechá někomu jinému, případně se mu za to nenabídne kompenzace v podobě splnění brigád, získání povolenky či finanční odměna. Myslím si, že při našem počtu členů, by se někdo takový určitě našel...

Vydávání povolenek 8 roků 2 měsíců zpět #96

• Libor
  • Administrator
Diskuze se neuzavírá, jen já už do ní nebudu moc reagovat. Ano je pravda asi 2x jsem odešel dřív za což se omlouvám.

Vydávání povolenek 8 roků 2 měsíců zpět #97

• nacelnik
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 3
Dobrý den,
bohužel pravděpodobně nenašel, pokud ano tak ať se přihlásí. Pokud by tam někdo trávil řekněme dva dny v týdnu po pěti hodinách, což je 40 hodin za měsíc a 240 hodin za půl roku kdy se povolenky vydávají. Nikdo do toho z vesela za brigádu, nebo povolenku nepůjde. Finanční odměna není legislativně možná, pouze případně vydávajícího přihlásit na všech institucích k odvodu daní. A to zase není vzhledem k hospodaření v organizaci také ta správná cesta, naším úkolem je náklady snižovat, ne naopak. Další je také to že, vše je cenina, v podstatě kolek. A vydávající má sakra velkou zodpovědnost za tyto ceniny a následně nemalé vybrané peníze.

Co se týká času z mého pohledu, jen můj názor !
Pátek, sobota, neděle, vhodný není, vydávající přece nemůže být půl roku vázaný aby nemohl jet na chalupu, či kamkoli jinam. V týdnu to chodí tak, že při začátku výdeje se tam nahrne spoustu lidí a po cca hodině tam nikdo není. Když je opravdu velký nápor, tak je to jen tím že se udělalo krásně a každý chce na ryby. Možná by se tedy toto období mohlo posílit, ale co příští rok ? Víme který měsíc začne být krásně a začne nápor ? co když to bude o měsíc dřív.

Je třeba si uvědomit že Libor toto dělá ve svém volné čase, protože je ochotný to dělat. Jeho to zatěžuje půl roku. Kdežto rybáře, i když si tedy počká ve frontě, max dvě hodiny za rok. To je myslím rozdíl.

Petrův zdar J.S.

Vydávání povolenek 8 roků 1 měsíc zpět #98

• piloun
  • Nováček
  • Obdržená poděkování 1
Nezlobte se na mě ale o čem se tu vlastně diskutuje? Je to jako s tou naší vládou... Akorát že tady je to bez finanční odměny, ale.... Z nějakého důvodu jste se na to dali a teď to vypadá že vás to moc svazuje. Tak proč?? Jen ještě poznatek z mého života.... Vždycky to tak nějak fungovalo tak proč je nyní problém?? Není potřeba vysvětlovat příčiny proč to p. Libor dělá a co ho to stojí času... Je potřeba řešit situaci. A jak jsem již psal, je problém aby to v těch prvních měsících dělal ještě někdo jiný v jiný den? Hold jsme asi vícečlenná organizace než jsou okolní organizace....
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.133 sekund